Leafty en BE TIME vieren samenwerking

Leafty is de nieuwe partner van BE TIME en levert hoge kwaliteit losse theeën. Thee die op een duurzame manier verbouwd wordt en zoveel lekkerder is dan de ‘theestof’ die je vaak bij de supermarkt koopt. 

Wat is er fijner dan af en toe even alles de boel de boel te laten. Tijd voor jezelf, voor ontspanning. Zoiets kleins als het zetten van een lekker kopje thee kan dan al genoeg zijn.

Speciaal ontspanningspakket BE RELAXED
Om onze samenwerking te vieren hebben we een speciaal ontspanningspakket samengesteld; BE RELAXED en profiteer je nu van een leuke aanbieding! Het BE RELAXED pakket bevat drie heerlijke, ontspannende losse theeën. Marokkaanse munt voor meer rust bij stress, kamillethee voor als je geprikkeld en gespannen bent en makaibari dat helpt tegen angst en stress. Zo ben je in no-time weer helemaal relaxed. Je bestelt deze heerlijke theeën nu voor een speciale prijs. En omdat we het leuk vinden om geluksmomentjes te delen, ontvang je tijdelijk 50% korting op het tweede BE RELAXED pakket. Zo verwen je niet alleen jezelf maar ook een vriend, collega, zus, enz. met een lekker kopje ontspanningsthee.

Je bestelt het BE RELAXED ontspanningspakket hier

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst onder dit bericht

Laat een reactie achter

Terug naar het overzicht