Aimee Coenen sluit zich aan bij BE TIME

Met de komst van Aimée Coenen mag BE TIME weer een nieuwe partner verwelkomen.

Zeg je Aimée dan zeg je mindfulness. Niet alleen straalt Aimée een natuurlijke rust uit, door het intensief beoefenen van mindfulness is ze zelf ook veerkrachtiger, sterker en bewuster geworden.

Aimee is een erkend mindfulnesstrainer en heeft als grote droom zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met mindfulness. Het heeft haarzelf namelijk zoveel moois gebracht.

Mindfulness gaat over dingen met aandacht doen. Het bewust aanwezig zijn in het moment, in het NU. Met als effect meer rust, minder stress en meer verbinding met jezelf en de ander. Mindfulness is een vaardigheid die door iedereen te leren is. Deze vaardigheid geeft Aimée graag door aan iedereen die het nodig heeft.

De grootste passie van Aimée is het begeleiden van mensen op het pad van bewustzijnsontwikkeling. Samen op ontdekkingsreis, bewustzijn ontwikkelen en (weer) in verbinding komen met je authentieke, intuïtieve zelf. Op een open en liefdevolle manier, zonder te oordelen.

Wil je wel eens kennismaken met mindfulness, ben je een gevorderde beoefenaar of wil je een individueel coachingstraject? Neem dan een kijkje op de website van Aimée Coenen voor het volledige aanbod of bekijk haar social media accounts. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst onder dit bericht

Laat een reactie achter

Terug naar het overzicht