BE Personal

Piko-Piko
Patricia Valkenburg
06 1509 40 70
info@piko-piko.nl

www.piko-piko.nl

 

Piko-Piko

Exclusieve counseling

Voor iedereen die op zoek is naar daadwerkelijke verandering kan ik Piko-Piko van harte aanbevelen. Piko-Piko is er voor mensen die zichzelf als “exclusief” willen gaan ervaren. Die op zoek zijn naar verheldering en nieuwe diepe inzichten over hun (levens)vragen. Ben je klaar met je slecht voelen? Teleurgesteld, zielig of gefrustreerd? Dan ben je bij Patricia Valkenburg aan het juist adres. Patricia neemt geen genoegen met een quick win maar neemt alle tijd om tot de kern van je vraagstuk te komen. Een sessie duurt meestal zo’n 3 uur en maakt dan ook direct verschil.

Om werkelijk te gaan voelen wie je bent en wat je écht wilt is bewustwording nodig en moed. Patricia helpt je graag bij dit bewustwordingsproces om van daaruit verandering en beweging in gang te zetten. Ben je klaar voor échte transformatie, neem dan contact op met Piko-Piko.

Oh ja, benieuwd waar de naam Piko-Piko vandaan komt? Lees het prachtige verhaal op haar website. Toeval bestaat niet!

Aimée Coenen
Scharnerweg 131b
6224 JD Maastricht
06 55 38 31 30
info@aimeecoenen.nu
www.aimeecoenen.nu

Aimée Coenen

Zeg je Aimée dan zeg je mindfulness. Niet alleen straalt Aimée een natuurlijke rust uit, door het intensief beoefenen van mindfulness is ze zelf ook veerkrachtiger, sterker en bewuster geworden.

Aimee is een erkend mindfulnesstrainer en heeft als grote droom zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met mindfulness. Het heeft haarzelf namelijk zoveel moois gebracht.

Mindfulness gaat over dingen met aandacht doen. Het bewust aanwezig zijn in het moment, in het NU. Met als effect meer rust, minder stress en meer verbinding met jezelf en de ander. Mindfulness is een vaardigheid die door iedereen te leren is. Deze vaardigheid geeft Aimée graag door aan iedereen die het nodig heeft.

De grootste passie van Aimée is het begeleiden van mensen op het pad van bewustzijnsontwikkeling. Samen op ontdekkingsreis, bewustzijn ontwikkelen en (weer) in verbinding komen met je authentieke, intuïtieve zelf. Op een open en liefdevolle manier, zonder te oordelen.

Wil je wel eens kennismaken met mindfulness, ben je een gevorderde beoefenaar of wil je een individueel coachingstraject? Neem dan een kijkje op de website van Aimée Coenen voor het volledige aanbod.

Zen & Zingeving Zuidplas

Anita Rabbett

Spaansezoom 51

2912 GD Nieuwerkerk a/d IJssel

06 14 55 31 23

anita@zenenzingeving.nl

www.zenenzingeving.nl

Zen & Zingeving Zuidplas

Nadat Anita Rabbett zelf gigantische stappen had gezet als het gaat om persoonlijke ontwikkeling besloot ze haar lessen door te geven aan mensen die nog aan het begin van hun ‘reis’ staan. Ze volgde haar gevoel, haar joy en verlangen en startte haar eigen ontspanningsmassage- en coachpraktijk Zen & Zingeving Zuidplas.

De afgelopen jaren investeerde ze niet alleen in zichzelf maar volgde ze ook tal van opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en ontspanningsmassagetechnieken. Haar doel? Vrouwen door middel van holistische begeleiding te helpen de eerste stap te zetten naar een leven dat beter past bij hen. Een leven zonder belemmeringen en volop mogelijkheden. Met een unieke combinatie. Coaching én ontspanningsmassage. Waarbij ze massage inzet als middel om klanten letterlijk ‘uit hun hoofd’ te halen, ter versterking van het gesproken woord en ter verbetering van het contact van de klant met het eigen lichaam. Alleen een ontspanningsmassage of coachgesprek boeken, dat kan ook.

Anita is een ervaringsdeskundige pur sang die je op een laagdrempelige manier begeleidt bij jóuw persoonlijke groei.

Nieuwsgierig wat ze voor jou kan betekenen, bekijk dan het aanbod van haar ZEN- en ZINGEVINGSsessies op de mooie website die ik voor haar mocht maken.

Zon in je leven
Comeniusstraat 2A
1817 MS Alkmaar
astrid@zoninjeleven.nl

www.zoninjeleven.nl

Astrid Davidzon

Astrid Davidzon noemt zichzelf breinbemiddelaar. Daarnaast is ze de auteur van de bestseller “PRIMA is Perfect” en podcastmaker van Zon in je Leven. Maar bovenal is ze mijn grote inspiratiebron. Astrid heeft mij laten inzien welke belemmerende factoren perfectionisme en faalangst hebben als je streeft naar een gelukkig en vervuld leven. Behalve dat je jezelf saboteert, is het ook nog eens super ongezond. Leven vanuit deze basale angst is een continue bron van stress en ronduit ziekmakend.

Het klinkt eenvoudig: Stop daarmee. Maar zo zit de mens niet in elkaar. Iedereen heeft een reden om zich te gedragen zoals hij of zij zich nu gedraagt. Daaraan voorbij gaan, maakt dat je wilt veranderen op wilskracht. Met slechts tijdelijk resultaat. Astrid werkt graag met mensen die bereid zijn dieper te gaan. Dieper te kijken. En de veranderingen daar door te voeren waar het écht verschil maakt. Met geweldige resultaten tot gevolg. Diepgaande veranderingen. Omdat je innerlijke drijfveren en het gevoel over jezelf veranderen.

Als je door Astrid wordt geïnspireerd en je gaat met haar aan de slag, werk je niet aan de buitenkant, maar aan het fundament. En dan kom je pas écht anders in het leven te staan. Dat is vrijheid.
Want, om met haar motto te spreken; PRIMA is Perfect! Jij bent perfect en als je dat leert voelen, schijnt de zon elke dag.

Bloom Coaching & training

Iris Bloemen

Deurneseweg 24

5812 PB Heide
06 43 83 30 45

info@bloom-coaching.nu

www.bloom-coaching.nu

 

Bloom Coaching & Training

Individuele coaching en Teamcoaching

Wat Iris drijft in het leven is groei en ontwikkeling. Blijven leren en jezelf telkens herontdekken, om het volle potentieel uit jezelf, je baan en het leven te halen. Dat is wat ze de hele wereld gunt. En dat is ook de reden dat Iris onlangs, na jarenlang als gz-psycholoog en neuropsycholoog te hebben gewerkt, haar eigen praktijk is begonnen. Iedereen die zichzelf toewenst om meer tot bloei te komen, is welkom.

Heb je al eens nagedacht hoe jouw baan of jouw leven eruit ziet als jij je volle potentie kunt inzetten om de dingen te bereiken die jij wilt bereiken? Als je werkelijk tot bloei kunt komen?

  • Zou je meer voldoening of geluk willen halen uit de dingen die je doet?
  • Ben je op zoek naar wat je écht wilt in het leven?
  • Zou je meer je hart willen volgen, je gevoel laten spreken?
  • Wil je je eindelijk eens losmaken van belemmerende gedachten, oude patronen of ervaringen uit het verleden?
  • Zou je graag meer willen leven in plaats van overleven?
  • Zou je graag moeiteloos willen bereiken wat je voor ogen hebt?

Ben jij op zoek naar jouw antwoorden op deze vragen, dan is Iris ‘jouw’ vrouw. Iris helpt je met warme aandacht, eerlijkheid en humor jouw antwoorden ontdekken, opruimen wat in de weg staat en het pad vrij te maken naar volle ontplooiing.

Kom tot bloei bij Bloom!