BE Personal

Zon in je leven
Comeniusstraat 2A
1817 MS Alkmaar
astrid@zoninjeleven.nl

www.zoninjeleven.nl

Astrid Davidzon

Astrid Davidzon noemt zichzelf breinbemiddelaar. Daarnaast is ze de auteur van de bestseller “PRIMA is Perfect” en podcastmaker van Zon in je Leven. Maar bovenal is ze mijn grote inspiratiebron. Astrid heeft mij laten inzien welke belemmerende factoren perfectionisme en faalangst hebben als je streeft naar een gelukkig en vervuld leven. Behalve dat je jezelf saboteert, is het ook nog eens super ongezond. Leven vanuit deze basale angst is een continue bron van stress en ronduit ziekmakend.

Het klinkt eenvoudig: Stop daarmee. Maar zo zit de mens niet in elkaar. Iedereen heeft een reden om zich te gedragen zoals hij of zij zich nu gedraagt. Daaraan voorbij gaan, maakt dat je wilt veranderen op wilskracht. Met slechts tijdelijk resultaat. Astrid werkt graag met mensen die bereid zijn dieper te gaan. Dieper te kijken. En de veranderingen daar door te voeren waar het écht verschil maakt. Met geweldige resultaten tot gevolg. Diepgaande veranderingen. Omdat je innerlijke drijfveren en het gevoel over jezelf veranderen.

Als je door Astrid wordt geïnspireerd en je gaat met haar aan de slag, werk je niet aan de buitenkant, maar aan het fundament. En dan kom je pas écht anders in het leven te staan. Dat is vrijheid.
Want, om met haar motto te spreken; PRIMA is Perfect! Jij bent perfect en als je dat leert voelen, schijnt de zon elke dag.

Bloom Coaching & training

Iris Bloemen

Deurneseweg 24

5812 PB Heide
06 43 83 30 45

info@bloom-coaching.nu

www.bloom-coaching.nu

 

Bloom Coaching & Training

Individuele coaching en Teamcoaching

Wat Iris drijft in het leven is groei en ontwikkeling. Blijven leren en jezelf telkens herontdekken, om het volle potentieel uit jezelf, je baan en het leven te halen. Dat is wat ze de hele wereld gunt. En dat is ook de reden dat Iris onlangs, na jarenlang als gz-psycholoog en neuropsycholoog te hebben gewerkt, haar eigen praktijk is begonnen. Iedereen die zichzelf toewenst om meer tot bloei te komen, is welkom.

Heb je al eens nagedacht hoe jouw baan of jouw leven eruit ziet als jij je volle potentie kunt inzetten om de dingen te bereiken die jij wilt bereiken? Als je werkelijk tot bloei kunt komen?

  • Zou je meer voldoening of geluk willen halen uit de dingen die je doet?
  • Ben je op zoek naar wat je écht wilt in het leven?
  • Zou je meer je hart willen volgen, je gevoel laten spreken?
  • Wil je je eindelijk eens losmaken van belemmerende gedachten, oude patronen of ervaringen uit het verleden?
  • Zou je graag meer willen leven in plaats van overleven?
  • Zou je graag moeiteloos willen bereiken wat je voor ogen hebt?

Ben jij op zoek naar jouw antwoorden op deze vragen, dan is Iris ‘jouw’ vrouw. Iris helpt je met warme aandacht, eerlijkheid en humor jouw antwoorden ontdekken, opruimen wat in de weg staat en het pad vrij te maken naar volle ontplooiing.

Kom tot bloei bij Bloom!