BE Personal (werk)

MULDER arbeid & gezondheid

Marike Mulder

Termileslaan 150

6229 VX Maastricht

06 54 70 14 12
mulderag@kpnplanet.nl

Mulder - arbeid & gezondheid

Marike is arbeid- en organisatiedeskundige en coacht werknemers die niet lekker in hun vel zitten of niet meer met plezier naar hun werk gaan. Als gevolg daarvan ontwikkelen deze werknemers vaak gezondheidsklachten en bestaat zelfs de kans dat ze hun functie niet meer kunnen uitoefenen. De oorsprong van deze klachten kan zowel met werk, persoonlijke factoren als met de privésituatie te maken hebben. Om werknemers (en indirect werkgevers) van dienst te zijn zet ze haar professionaliteit op persoonlijke wijze in.

Herken je dit en wil je met plezier aan het werk?
Marike zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in jezelf, je patronen en je gedrag. Met helderheid kun je vervolgens bewuste keuzes maken om dingen anders te doen of er anders mee om te gaan. Daarmee breng je een verandering teweeg die nodig is om meer rust te ervaren, en je weer happy en energiek te voelen.

Marike werkt op een warme en laagdrempelige manier en in verbinding met elkaar. Om deze persoonlijke verbinding aan te gaan zoekt ze het liefst een natuurlijke omgeving op. Los van de werkplek, los van thuis, los van allerlei afleidingen, in het hier en nu.

Wil jij weer voldoening en energie uit je werk halen, zonder er -vaak letterlijk en figuurlijk- ziek van te worden? Neem dan contact op met Marike voor bijvoorbeeld een van haar succesvolle wandel-coachsessies.

Anders Loopbaancoaching

Suzanne Meems-Poeth
Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo
06 – 57 99 41 95

suzanne@andersloopbaan.nl
www.andersloopbaan.nl

Anders Loopbaancoaching

Van dromen naar doen, durf jij Anders te zijn?

Suzanne begeleidt professionals die bewust kiezen voor het maken van een carrièrestap. Niet meer uitstellen of afwachten maar transformeren van Dromen naar Doen!

Herken jij onderstaande vragen/issues;

  • Wat wil ik nu echt?
  • Ik weet dat ik meer kan maar het lukt me niet dit te realiseren.
  • Waar doe ik het allemaal voor?
  • Ik voel me futloos en onzeker. Hoe kom ik hier uit?
  • Ik voel me niet serieus genomen.
  • Hoe houd ik al die ballen in de lucht zonder in een burn-out te komen?

Dan ben je bij Suzanne aan het juiste adres. Suzanne weet uit eigen ervaring wat leeft bij haar cliënten. Ze is professioneel, makkelijk benaderbaar en bovenal een fantastische coach die al heel wat vrouwen stappen heeft laten zetten. Ook ikzelf heb na een brainstorm met haar, concrete stappen gezet die geleid hebben tot het oprichten van BE TIME.