Happy people – positieve klantervaringen

Doen wat je leuk vindt en daarmee ook nog eens andere mensen blij maken. Hoe gaaf is dat? Alhoewel ik het eerst nooit zou publiceren (te bescheiden) ben ik er nu trots op om zoveel mooie reacties te krijgen. Met dank aan alle mensen die ik op een of andere manier heb mogen helpen of inspireren.  

 

Met het schrijven van teksten

“Ik ben echt onder de indruk over hoe je het interview hebt weergegeven op papier.”

Nicole Peeters, Mirata Coaching & Interim-management

“Ik weet niet hoe je het doet maar je schrijft echt zó mooi!!”

Anita Rabbett, Zen & Zingeving Zuidplas

 

Met het maken van een website

“Het was heerlijk om met Bibi te bouwen aan mijn site. We hebben net zolang gepuzzeld tot alles klopte. Ik ben heel blij met het resultaat, het past echt bij mij en bij BLOOM.”

Iris Bloemen, Bloom coaching & training

“Ik vind het totaal van de website echt héél erg mooi, boven verwachting. Soms kan ik gewoon niet geloven dat al dat prachtigs mijn website is. Dikke chapeau!”

Anita Rabbett, Zen & Zingeving Zuidplas

“Ben er heel blij mee Bibi, het was fijn samenwerken en het resultaat past helemaal bij mij. Dankjewel.”

Conny Reinders, Onderwijsbegeleiding

 

Door het organiseren van een inspiratiesessie

“Dankjewel Bibi en deelnemers voor deze mooie en inspirerende middag. Het was goed verzorgd en het is fijn om de tijd te nemen om vragen, ervaringen en ideeën met elkaar te kunnen delen. Ik ben weer met nieuwe inspiratie naar huis gegaan.”

Marike Mulder, Mulder arbeid & gezondheid

“Zo leuk om aan mee te doen. Samen met enthousiaste mensen ondernemers- en communicatievragen delen en daarover sparren. Ik ging aan het einde van deze waardevolle en leuke middag geïnspireerd naar huis. Dank Bibi.”

Josje Korsten, Mevrouw Nilsson coaching & communicatie

 “Het was een leuke en interessante middag met enthousiaste deelnemers. Vooral ook leuk om te zien hoe anderen ondernemen. Het zet je altijd weer aan het denken en daar gaat het om! Daarnaast hebben we naar mijn mening over en weer leuk ideeën uitgewisseld. Ik ben volgende keer weer van de partij Bibi. Complimenten voor jouw aanpak!”

Rogér van Esch, Care4Office (Ergonomics)

 

Door het schrijven van een blog

“Wat een ontwapenend, ontroerend én confronterend Blog over “het huidige moment missen”.

“Ik heb je nieuwe Blog gelezen en je hebt me geholpen door je verhaal. Raar dat woorden soms het hoofd bereiken maar nu raken jouw woorden ook echt mijn hart.”

Suzanne Meems, Anders loopbaancoaching

 

Door mensen te inspireren

“Bedankt dat je de moeite hebt genomen om naar mijn verhaal, mijn gedachtenspinsels en mijn droom te luisteren. Zonder oordeel, zonder kritiek. Heel bevrijdend! Je hebt deurtjes geopend waarvan ik dacht dat ze dichtzaten. Sterker nog, deurtjes die ik nog niet eens kende😉”

Rowena van de Meeberg

 

Door klanten te werven voor mijn partners

“Ik heb al diverse aanmeldingen gekregen, waarvan één via jouw route! Iemand die via BE TIME bij mij kwam. En toevallig woont ze in Venray, dus dat paste perfect.”

Iris Bloemen, Bloom coaching & training

 

Overig

“Uit eigen ervaring weet ik dat je top werk levert 👍”

Rogér van Esch, Care4Office (Ergonomics)

 

Wil je zelf ook een reactie kwijt? Leuk!⇓

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst onder dit bericht

Laat een reactie achter

Terug naar het overzicht