Stories

In de rubriek BE TIME Stories deel ik verhalen van mensen die de stap hebben genomen om hun leven een positieve draai te geven en daarmee hun eigen geluk te vergroten.

Deel 3
Noëlle Spee werd van de een op de andere dag ontslagen. Ze werd overmand door emoties en wist even niet wat ze met zichzelf en het leven aan moest. Door een opmerking van haar buurvrouw werd ze aan het denken gezet en nam ze uiteindelijk een besluit dat ze -naar eigen zeggen- al veel eerder had moeten nemen. Ze ging weer studeren en zette naast haar studie het bedrijf SpeeZ Interior Design op. Ze kon haar geluk niet op en prijst zich nog elke dat gelukkig dat ze dit werk mag doen. Lees hier haar bijzondere verhaal.

Deel 2
Het verhaal van Anita Rabbett is het ultieme voorbeeld van ‘design your own happiness’. En dus vroeg ik haar of ze mee wilde werken aan een interview op mijn platform. Haar reactie: “Ik vind het een eer om op jouw mooie en inspirerende platform mijn verhaal te mogen doen. Ik ben net als jij een groot voorstander om mensen te inspireren hun ‘Joy’ te vinden omdat ik weet hoe blij je ervan wordt”. En zo spraken we elkaar op een woensdagochtend en vertelde ze wat deze ommezwaai met haar heeft gedaan maar vooral wat het haar heeft opgeleverd. Lees het interview hier.

Deel 1
In deze allereerste aflevering het prachtige verhaal van Josje Korsten. Naast haar baan als bestuurssecretaris volgde Josje de opleiding NLP coach waarvoor ze haar eigen levensverhaal moest opschrijven. Dit bracht behoorlijk wat oud zeer naar boven maar leidde ook tot verrassende resultaten. Benieuwd wat deze persoonlijke ontwikkeling haar heeft gebracht? Bekijk het interview dat ik hield met deze bijzondere vrouw.