BE Happy

Prinsenboschlaan 9
4841 MA
Prinsenbeek

06 13455113
info@studiourfenogel.nl
www.urfenogel.nl

Studio Urf & Ogel

Op zoek naar een leuk (kraam)cadeautje voor jezelf of iemand anders? Bij Studio Urf & Ogel vind je originele kaarten, posters, muurstickers en leuke accessoires. Liever iets persoonlijks? Laat jouw print personaliseren, laat een familieportret maken of plaats een bestelling op maat. Alle illustraties zijn door Cindy zelf ontworpen. Vrolijk, lief, grappig en soms met een Zeeuwse twist. Want daar komt Cindy oorspronkelijk vandaan. Kijk snel in haar webshop.

Daar word je toch blij van?

Rob Weijers Fotografie
Ganzerikstraat 11
Blerick

robweijersfotografie.nl

info@robweijersfotografie.nl
+31 (0)6 – 50293971

Rob Weijers Fotografie

Wat ooit begon als hobby groeide uit tot een passie. Rob volgde zijn hart en nam uiteindelijk de stap naar het doen!

Na de geboorte van zijn dochter en het schieten van ‘kiekjes’ wilde Rob meer. Naast zijn drukke baan als fulltime brandweerman volgde hij een kennismakingscursus fotografie. Hij raakte in de ban van fotografie en verslond de ene cursus na de ander, nam deel aan workshops bij (inter-) nationale topfotografen en startte uiteindelijk zijn eigen bedrijf als fotograaf. De kennis die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan brengt hij nu graag over op anderen. Anderen die ook op het punt staan om iets of meer te willen gaan doen met fotografie.

In de basisworkshop leert Rob je de techniek voor het maken van een goede foto. Daarnaast legt hij uit hoe je camera werkt, en wat al die termen betekenen zoals; ISO, diafragma en DOF.

Is dit het duwtje in de rug dat jij nodig hebt om jouw hobby een boost te geven en lekker te gaan fotograferen? Bel Rob en…. begin!