BEwust kiezen voor positieve verandering

Bewust kiezen voor positieve verandering, kan dat in een periode van (corona)crisis? In een periode waarop de wereld op zijn kop lijkt te staan. Waar angst en onzekerheid parten speelt en je opeens te maken hebt met thuiswerken, thuisonderwijs, minder sociale contacten of wanneer je juist alle zeilen moet bijzetten in een cruciaal beroep? Het is pittig maar het is ook een keuze. Want tegelijkertijd leert het corona virus ons dat niets vanzelfsprekend is. Dat we mogen onthaasten en ons opnieuw focussen op de dingen die er toe doen in het leven.

Dus is het misschien wel meer dan ooit tijd om bewust stil te staan bij wat jij belangrijk vindt, waar jij gelukkig en blij van wordt. Tijd voor BE TIME!

Daarom bieden de partners van BE TIME onder de noemer ‘BEwust kiezen voor positieve verandering’ de komende periode voor iedereen die daar behoefte aan heeft, iets moois aan dat een bijdrage kan leveren aan dit bewustzijn of zelfs een positieve verandering in gang kan zetten. Ieder vanuit zijn of haar eigen discipline.
Door onze krachten te bundelen willen we je helpen deze periode goed door te komen. Wellicht dat de coronacrisis ons dan ook iets moois brengt.

Hieronder vind je het aanbod van de BE TIME partners. Neem gerust contact met ze op als je wilt weten wat ze nog meer voor je kunnen betekenen.


E-learning ‘Ik adem dus ik ben basis’

40% korting en gratis oefening

De situatie van de afgelopen weken maakt dat we heel erg op onszelf en op elkaar worden teruggeworpen. Nu veel dingen die voorheen vanzelfsprekend waren dat ineens niet meer zijn, is het de kunst om in balans te blijven. Ik adem dus ik ben is de titel van de e-learning die ademcoach Josje Korsten van Mevrouw Nilsson | coaching en communicatie heeft ontwikkeld.

Ga naar de aanbieding

 


Gratis meditaties van mindfulnesstrainer Suzanne Meems

Kom even helemaal tot rust

Heb je last van onrust of vind je het lastig om in deze periode te ontspannen? Speciaal voor jou heeft Suzanne van Anders Loopbaancoaching twee meditaties opgenomen.

Ga naar de aanbieding

 


Gratis online coachsessie van Iris Bloemen

Welke kansen schuilen er voor jou in de coronacrisis?

Zolang de corona quarantaine voortduurt biedt Iris Bloemen van Bloom Coaching & Training elke week een gratis (online) coachsessie aan met als thema; Welke kansen schuilen er voor jou in de coronacrisis?

Ga naar de aanbieding

 


50% korting op Zen & Zingevingsessies

Ontspanningsmassage en coaching

Heb je behoefte aan een luisterend oor, reflectie op je angsten, je onrust of heb je (kleine) levensvragen waar je mee rondloopt maar niet over durft te praten en vind je de stap naar een psycholoog te groot?
Anita Rabbett van Zen & Zingeving geeft, zolang de maatregelen van de overheid van kracht blijven, op alle reguliere Zen- en Zingevingssessies maar liefst 50% korting.

Ga naar de aanbieding

 


50 % korting op 1 wandelcoachsessie

(wanneer de corona maatregelen het weer toestaan)

Wandelen is goed voor lichaam en geest, het maakt ons fysiek en mentaal gezonder. Als we in beweging zijn, is ook ons brein in beweging; we laten onze geest de vrije loop en juist daardoor zijn we in staat om herinneringen, gedachten en gevoelens in een nieuwe context te plaatsen, en  kunnen we tot heldere inzichten komen. We zijn ons bewuster van onze omgeving waardoor onze sensibiliteit verhoogd wordt en het maakt ons meer alert. Lopen schenkt ons endorfine, een gevoel van welbevinden en geluk, en dat maakt ons weerbaarder.

Ga naar de aanbieding


Tip: elke dag 15 minuten wandelen

Ga elke dag minimaal 15 minuten een wandeling maken, liefst in een natuurlijke omgeving, maar het kan ook in (de omgeving van) je woonplaats. Je hoeft verder niets, alleen maar wandelen en met aandacht je voeten verplaatsen.

 


Korting op shiatsu ontspanningsmassage

Bestel nu een cadeaubon

In deze periode van coronacrisis is de helende kracht van aanraking een groot gemis. Wie nu een cadeaubon voor een shiatsu ontspanningsmassage aanschaft van Linda Wilmsen Shiatsu & Yoga krijgt de hele maand april € 7,50 korting.

Lees hier meer over deze aanbieding

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst onder dit bericht

Laat een reactie achter

Terug naar het overzicht