BE Relaxed

Aimée Coenen
Scharnerweg 131b
6224 JD Maastricht
06 55 38 31 30
info@aimeecoenen.nu
www.aimeecoenen.nu

Aimee Coenen

Zeg je Aimée dan zeg je mindfulness. Niet alleen straalt Aimée een natuurlijke rust uit, door het intensief beoefenen van mindfulness is ze zelf ook veerkrachtiger, sterker en bewuster geworden.

Aimee is een erkend mindfulnesstrainer en heeft als grote droom zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met mindfulness. Het heeft haarzelf namelijk zoveel moois gebracht.

Mindfulness gaat over dingen met aandacht doen. Het bewust aanwezig zijn in het moment, in het NU. Met als effect meer rust, minder stress en meer verbinding met jezelf en de ander. Mindfulness is een vaardigheid die door iedereen te leren is. Deze vaardigheid geeft Aimée graag door aan iedereen die het nodig heeft.

De grootste passie van Aimée is het begeleiden van mensen op het pad van bewustzijnsontwikkeling. Samen op ontdekkingsreis, bewustzijn ontwikkelen en (weer) in verbinding komen met je authentieke, intuïtieve zelf. Op een open en liefdevolle manier, zonder te oordelen.

Wil je wel eens kennismaken met mindfulness, ben je een gevorderde beoefenaar of wil je een individueel coachingstraject? Neem dan een kijkje op de website van Aimée Coenen voor het volledige aanbod.

Linda Wilmsen Shiatsu & Yoga

Pastoor Janssenstr. 1

5864 BL Meerlo

06 20126900

info@lindawilmsen.nl

www.lindawilmsen.nl

Linda Wilmsen Shiatsu en Yoga

Shiatsumassage & Yoga

Ruim tien jaar geleden was Linda één van die vrouwen die behoefte had aan meer rust. Ze stapte voor het eerst een yogastudio binnen en was meteen verkocht. Dit was wat ze nodig had! Inmiddels is yoga een vast onderdeel van haar dagritme én heeft ze zich bekwaamd als yogadocent. Maar de tien jaar yoga wakkerde ook haar nieuwsgierigheid naar de bijzondere werking van het menselijk lichaam aan. En zo kwam Linda in aanraking met de Japanse massagetechniek Shiatsu.

Ze volgde de opleiding tot shiatsumasseur en begon in 2017 een eigen praktijkruimte waar ze sindsdien shiatsumassages en yogales geeft aan mensen die zich beter willen (leren) ontspannen of uit balans zijn. Wanneer je lichaamsenergie uit balans is kun je last krijgen van allerlei fysieke en mentale klachten. Denk hierbij aan slapeloosheid, nek- en schouderklachten, spijsvertering- en anderen organische klachten, spierspanning en depressies. Massage en lichaamsbeweging kunnen je helpen om die balans tussen lichaam en geest te herstellen zodat je energie weer vrij kan stromen en jij je weer lekker voelt.

Inmiddels heeft Linda ook de opleiding tot shiatsutherapeut afgerond en is ze in staat om klachten te diagnosticeren en te behandelen. Binnenkort sluit ze zich aan bij een beroepsvereniging waardoor behandelingen (deels) vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Wil jij ook meer rust en ontspanning en je weer helemaal in balans voelen? Maak een afspraak met Linda Wilmsen.