BE Relaxed

Aimée Coenen
Scharnerweg 131b
6224 JD Maastricht
06 55 38 31 30
info@aimeecoenen.nu
www.aimeecoenen.nu

Aimee Coenen

Zeg je Aimée dan zeg je mindfulness. Niet alleen straalt Aimée een natuurlijke rust uit, door het intensief beoefenen van mindfulness is ze zelf ook veerkrachtiger, sterker en bewuster geworden.

Aimee is een erkend mindfulnesstrainer en heeft als grote droom zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met mindfulness. Het heeft haarzelf namelijk zoveel moois gebracht.

Mindfulness gaat over dingen met aandacht doen. Het bewust aanwezig zijn in het moment, in het NU. Met als effect meer rust, minder stress en meer verbinding met jezelf en de ander. Mindfulness is een vaardigheid die door iedereen te leren is. Deze vaardigheid geeft Aimée graag door aan iedereen die het nodig heeft.

De grootste passie van Aimée is het begeleiden van mensen op het pad van bewustzijnsontwikkeling. Samen op ontdekkingsreis, bewustzijn ontwikkelen en (weer) in verbinding komen met je authentieke, intuïtieve zelf. Op een open en liefdevolle manier, zonder te oordelen.

Wil je wel eens kennismaken met mindfulness, ben je een gevorderde beoefenaar of wil je een individueel coachingstraject? Neem dan een kijkje op de website van Aimée Coenen voor het volledige aanbod.

Leafty
Mark Corneth

Wijchenseweg 116a

6538 SX Nijmegen

06 522 443 94

mark@leafty.nl

www.leafty.nl

 

Leafty

Hoe vaak nemen we tegenwoordig nog een moment voor onszelf? We rennen de hele dag door, en willen het ook allemaal. Een drukke baan, sociale contacten en een gezond en sportief leven. Wat we vaak vergeten is om even stil te staan, even niks aan je hoofd.

Mark Corneth is oprichter van Leafty. Voordat hij begon met Leafty, was hij al eigenaar van Elastic Web een software bedrijf dat veel tijd en aandacht vergde. Hierdoor ervoer Mark een continue stress, waardoor hij erg onrustig werd. Hij vond het lastig om een moment rust te nemen. Altijd was er wel iets dat gedaan kon worden. Mark had iets nodig wat hem innerlijke rust gaf. Thee was zijn uitkomst. “Door bezig te zijn met het bereiden van de thee had ik even niks aan mijn hoofd en kon ik daarna genieten van een heerlijke kop thee. Dit rustmoment gun ik meer mensen en zo ben ik begonnen met Leafty”.

Met Leafty krijg je de hoogste kwaliteit losse thee, die op een duurzame en biologische manier verbouwd is elke maand bij je thuis afgeleverd. Laat je ook verrassen door de lekkerste losse theeën en kijk op www.leafty.nl. Relax!

Linda Wilmsen Shiatsu & Yoga

Pastoor Janssenstr. 1

5864 BL Meerlo

06 20126900

yogalinda@live.nl

www.lindawilmsen.nl

Linda Wilmsen Shiatsu en Yoga

Yoga & Shiatsumassage

Ruim tien jaar geleden was Linda één van die vrouwen die behoefte had aan meer rust. Ze stapte voor het eerst een yogastudio binnen en was meteen verkocht. Dit was wat ze nodig had! Inmiddels is yoga een vast onderdeel van haar dagritme én heeft ze zich bekwaamd als yogadocent. Maar de tien jaar yoga wakkerde ook haar nieuwsgierigheid naar de bijzondere werking van het menselijk lichaam aan. En zo kwam Linda in aanraking met de Japanse massagetechniek Shiatsu.

Ze volgde de opleiding tot shiatsumasseur en begon in 2017 een eigen praktijkruimte waar ze sindsdien shiatsumassages en yogales geeft aan mensen die zich beter willen (leren) ontspannen of uit balans zijn. Wanneer je lichaamsenergie uit balans is kun je last krijgen van allerlei fysieke en mentale klachten. Denk hierbij aan slapeloosheid, nek- en schouderklachten, spijsvertering- en anderen organische klachten, spierspanning en depressies. Massage en lichaamsbeweging kunnen je helpen om die balans tussen lichaam en geest te herstellen zodat je energie weer vrij kan stromen en jij je weer lekker voelt.

De komende twee jaar gaat Linda zich nóg verder ontwikkelen in het diagnosticeren van klachten en het gericht behandelen daarvan en volgt ze de opleiding tot shiatsutherapeut.

Wil jij ook meer rust en ontspanning en je weer helemaal in balans voelen? Maak een afspraak met Linda Wilmsen.