Het concept

BE TIME staat voor Zijn* Tijd; met aandacht leven in het NU. Stilstaan bij wat jij belangrijk vindt, waar jij gelukkig en blij van wordt, stilstaan bij de vraag of je het leven leidt dat je wilt leiden. Bewustwording dus om vanuit daar datgene te doen om je leven te optimaliseren. Ten gunste van jezelf én je omgeving.

*Zijnsoriëntatie is bedoeld om het mooiste van jezelf tot bloei te laten komen, waardoor je beter in staat bent om de wereld om je heen tot bloei te brengen.

 

Met BE TIME wil ik mensen bewust maken van hun, vaak energie-slurpende, levensstijl en laten zien dat het ook anders kan. Op een positieve en luchtige manier. Ik wil ze inspireren door verhalen, quotes en video’s te delen die herkenbaar zijn en ze motiveren om een eerste stap te zetten. Ik doe dit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (BE PERSONAL) geluk (BE HAPPY), gezondheid (BE HEALTHY), en ontspanning (BE RELAXED). Binnen elke categorie werk ik samen met partners/bedrijven waar een persoonlijke klik mee is en waarvan ik weet dat ze in staat zijn het verschil te maken. Of het nu gaat om het aanbieden van diensten, expertise, kennis of producten. Al deze partners komen samen op het digitale platform van BE TIME waar ze letterlijk een podium wordt geboden en ze hun boodschap op een professionele manier kunnen presenteren.

Kruisbestuiving voor een optimaal resultaat
Waarom vier categorieën? Mensen die zichzelf willen ontwikkelen of een verandering in gang willen zetten staan waarschijnlijk ook open voor meerdere onderdelen van BE TIME. Een verandering op het ene vlak brengt vaak ook een beweging teweeg op een ander vlak. Dit is de kracht van BE TIME; verbindingen leggen om de groei van mensen te faciliteren en optimaliseren.

Samen de wereld, jouw wereld, een beetje mooier maken
Door het samenbrengen van mensen die op zoek zijn naar meer levensgeluk en partners die dit in de praktijk kunnen brengen en/of hier een bijdrage aan kunnen leveren, ontstaat een win-win situatie. Maar het platform is ook een voedingsbodem voor nieuwe ideeën of initiatieven. In gezamenlijkheid mensen (verder) helpen, inspireren om zo de wereld net een beetje mooier maken.