BE Healthy

Anke Custers

Jaspersstraat 7

6013 SP  Hunsel

06 50 63 74 28

 

info@ankecusters.nl

www.ankecusters.nl

Anke Custers, natuurlijk met voeding

Anke is orthomoleculair therapeut en heeft sinds 2017 een eigen praktijk; Anke Custers, natuurlijk met voeding. Door orthomoleculaire geneeskunde wordt de gezondheid bevorderd en het lichaam genezen met behulp van vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen. Het motto van Anke is dan ook; Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.

In onze huidige voeding zitten onvoldoende voedingsstoffen (ook bij een evenwichtig voedingspatroon). Als gevolg hiervan kunnen lichamelijke klachten ontstaan zoals; vermoeidheid, maag- en darmklachten, hormonale problemen, huidklachten, ontstekingen etc. Na een uitgebreide intake legt Anke het verband leggen tussen de klacht en de symptomen. Ze geeft advies over het aanpassen van het voedingspatroon en het toevoegen van supplementen waardoor de afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd. Hierdoor worden tekorten aangevuld en wordt het lichaam weer sterker en fitter. Anke is van mening dat een lichaam in optimale conditie in staat is zichzelf -in veel gevallen- te genezen.

Daarnaast heeft Anke onlangs de opleiding electro acupunctuur afgerond waarbij o.a. de status van vitaminen en mineralen in het lichaam gemeten wordt. Op deze manier signaleert ze of er sprake is van intolerantie of allergie voor bepaalde voedingsmiddelen.

Heb jij ook gezondheidsklachten of wil je preventief advies over een juist voedingspatroon?

Neem contact op met Anke en samen gaan jullie op onderzoek uit om je weer lekker in je vel te voelen.

Vivian Reijs
www.vivonline.nl
vivian@vivonline.nl

 

Vivhealthcompany
Klaaskampen 22
1251 KP Laren
www.vivhealthcompany.nl
vivian@vivhealthcompany.nl

Vivian Reijs

Vivian Reijs is presentatrice, schrijfster maar niet in de laatste plaats expert op het gebied van gezonde leefstijl. Zij is orthomoleculaire voedingstherapeut, hormoontherapeut en klinische psycho neuro-immunologietherapeut. Vivians grootste passie is mensen inspireren en te helpen met een gezondere leefstijl, een gezond gewicht en een perfecte hormonale balans. Zodat iedereen de beste versie van zichzelf wordt; gezonder, blijer, slanker en fitter.

Via haar healthplatform VivOnline geeft Vivian dagelijks tips over voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Daarnaast heeft ze een eigen praktijk waar ze zoveel mogelijk (met name) vrouwen met hormonale klachten helpt zoals burn-out, pms, acné, pcos, endometriose, vruchtbaarheidsproblemen, afvallen, spijsvertering/darmklachten en beginnende menopauze klachten. Ook schreef Vivian diverse boeken zoals; Gezonder met Viv en Herstel je hormonen in 10 stappen.

Dagelijks gratis tips
Wil jij ook dagelijks gratis tips over een gezonde leefstijl? Abonneer je dan op haar nieuwsbrief of volg Vivian via haar socials.

Ambassadeur Make-A-Wish
Vivian weet dus als geen ander hoe belangrijk gezondheid is. Ze werd dan ook geraakt door het feit dat elke dag gemiddeld drie gezinnen te horen krijgen dat hun kind ernstig ziek is. Sinds enige tijd zet ze zich daarom in als ambassadeur voor Make-A-Wish Nederland. Een organisatie die de allerliefste wens vervult van kinderen met een levensbedreigende of ernstige ziekte.

Mevrouw Nilsson | coaching en communicatie

Josje Korsten

Kloosterstraat 7

5988 CK Helden

06-21807611

www.mevrouwnilsson.nl

info@mevrouwnilsson.nl

Mevrouw Nilsson

Ademcoach

Sinds februari 2018 is Josje Korsten ademcoach. En daar gaat een mooi verhaal achter schuil. Josje was immers jarenlang bestuurssecretaris en heeft ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt die grote impact hadden op mensen en organisaties. In haar privé-leven heeft ze behoorlijk wat voor haar kiezen gehad. Op een dag besloot ze dat het roer om moest, dat het tijd was voor iets nieuws. Tijd voor be time of -zoals ze het zelf omschrijft- een mooi cadeau aan zichzelf. Josje volgde de opleidingen NLP coach, NLP master practitioner en ademcoaching, zegde haar baan op en startte Mevrouw Nilsson coaching en communicatie. Daar waar het voorheen zoeken was naar de juiste balans is ze nu meer dan ooit zichzelf en in evenwicht. Tegenwoordig zet ze haar kwaliteiten en levenservaring in om anderen te inspireren, balans te vinden, te groeien en tot bloei te komen.

Als ademcoach maakt Mevrouw Nilsson gebruik van verschillende ademhalingstechnieken en NLP. Adem is immers de levenskracht van de mens en essentieel voor je gezondheid. Om je vitaal en gelukkig te voelen is evenwicht nodig tussen inspanning en ontspanning. Het aanleren van een gezond adempatroon en het openen van het ademhalingssysteem helpt daarbij. Door bewustwording van de ademhaling leer je jezelf beter kennen. Je kunt zelfs invloed uitoefenen op hoe je je voelt. Daarmee heeft het een positieve invloed op je lichamelijke en geestelijke gezondheid. En… goed ademen kan helpen bij klachten als slapeloosheid, piekeren, overgewicht en hoge bloeddruk.

Adem in, adem uit en neem de regie over je leven, net als Josje zelf gedaan heeft!

Care4Office Ergonomics
Klingerbergsingel 80
5925 AC Venlo 

077-8515757

Care4Office Ergonomics

Rogér van Esch

Heb je een kantoorbaan en ondervind je lichamelijke klachten van je werkplek of werkomgeving? Of heb je een bedrijf en vind je duurzame inzetbaarheid, welzijn en vitaliteit van je medewerkers belangrijk? Dan is een gezonde werkplek een eerste vereiste.

Een fulltime kantoormedewerker zit immers gemiddeld 1.600 uur per jaar! Jaarlijks tellen we in Nederland 1,2 miljoen mensen met nek-, schouder- en/of rugklachten als gevolg van een slechte en statische houding op de werkplek. En dat terwijl het vaak met een paar simpele aanpassingen te verhelpen is.

Rogér houdt zich al jaren bezig met ergonomie op de werkplek en biedt een compleet pakket aan producten en diensten die klachten helpen voorkomen en oplossen. Dynamisch zitten, lage spierspanning en in beweging blijven zijn de sleutelwoorden. Denk aan lopend bellen en zitten afwisselen met staand werken of vergaderen. Maar ook tijdens het zitten kun je met de juiste stoel in beweging blijven. Het stimuleert de bloedsomloop en dit zorgt weer voor een goede op- en afname van voedingsstoffen, afvalstoffen, CO2 en zuurstof. Resultaat: minder snel fysieke klachten!

Wil je meer weten wat ergonomie kan doen voor jouw gezondheid of die van jouw medewerkers en wil je een eerlijk advies? Neem dan contact op met deze professional.