Nieuwe BE TIME partner Vivian Reijs

Super leuk nieuws! Vanaf heden mag ik Vivian Reijs verwelkomen op mijn platform BE TIME.

Je kent Vivian misschien als presentatrice of schrijfster, maar daarnaast werkt ze al jaren als voedingstherapeut. Vivian is expert op het gebied van gezonde leefstijl. Zij is orthomoleculaire voedingstherapeut, hormoontherapeut en klinische psycho neuro-immunologie-therapeut. Haar grootste passie is mensen inspireren en te helpen met een gezondere leefstijl, een gezond gewicht en een perfecte hormonale balans.

Via haar healthplatform VivOnline geeft Vivian dagelijks tips over voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Daarnaast heeft ze een eigen praktijk waar ze zoveel mogelijk (met name) vrouwen met hormonale klachten helpt. Ook schreef Vivian diverse boeken zoals; Gezonder met Viv en Herstel je hormonen in 10 stappen.

Vivian streeft net als ik een gelukkig, waardevol en gezond leven na voor iedereen. Een mooie aanvulling dus voor alle volgers van BE TIME. Want met de komst van Vivian zal ik vanaf heden regelmatig gezonde recepten, waardevolle artikelen en interessante tips van haar delen die je helpen de beste versie van jezelf te worden; gezonder, blijer en fitter.

Hartelijk welkom Vivian Reijs!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst onder dit bericht

Laat een reactie achter

Terug naar het overzicht