E-learning ‘Ik adem dus ik ben basis’

40% korting en gratis oefening

De situatie van de afgelopen weken maakt dat we heel erg op onszelf en op elkaar worden teruggeworpen. Nu veel dingen die voorheen vanzelfsprekend waren dat ineens niet meer zijn, is het de kunst om in balans te blijven. Ik adem dus ik ben is de titel van de e-learning die ademcoach Josje Korsten van Mevrouw Nilsson | coaching en communicatie heeft ontwikkeld.

Doel van deze e-learning is bewustwording. Bewustwording van je adempatronen. Want de manier waarop je ademt zegt veel over hoe je op dit moment in het leven staat.

Misschien heb je gemerkt dat je hoger in je ademhaling zit of dat de adem niet vrij kan stromen. Als angstige gedachten of gevoelens van onveiligheid de balans verstoren, ontstaat spanning in je lijf. De online training bevat verschillende oefeningen en reflectiemomenten. Gericht op een ontspannen adempatroon, een kalm hoofd en rust in je lijf. Met behulp van je adem kun je invloed uitoefenen op wat je denkt en op hoe je je voelt. Hoe mooi is dat!

 

Oefening ontspannen adempatroon

Klik hier om de oefening te starten

Sluit je ogen. Stel je voor dat je op het strand ligt, lekker in de voorjaarszon en geef je over aan een heerlijke ontspanning …

 

Alléén in april 2020 40% korting
Spreekt deze bodyscan je aan en wil je met je adem aan de slag? Gedurende de maand april krijg je 40% korting op de e-learning “ik adem dus ik ben basis”. Wil je hier gebruik van maken, ga dan naar de website en en gebruik de code BETIME2020.

Wil je meer weten over ademcoaching of NLP coaching, neem dan contact op met Josje via josje@mevrouwnilsson.nl