Gratis online coachsessie van Iris Bloemen

Zolang de corona quarantaine voortduurt biedt Iris Bloemen van Bloom Coaching & Training elke week een gratis (online) coachsessie aan met als thema; Welke kansen schuilen er voor jou in de coronacrisis?

In deze tijden van crisis is alles ineens anders. Thuiswerken, thuisonderwijs, minder sociale contacten buitenshuis, dichter op elkaar als gezin, meer digitale contacten. Voor sommigen is het nu drukker, voor anderen ineens rustig. Het werk gaat voor sommigen door, is misschien zelfs cruciaal. Voor anderen staat hun baan of bedrijf juist op de tocht.  Wat doet dat met jou? Welke thema’s komen bovendrijven? Welke behoeften, krachten, inzichten kunnen we hier samen in ontdekken, die jou na de crisis juist verder kunnen helpen in het maken van keuzes die echt bij jou passen?

Wil je gebruikmaken van dit mooie aanbod neem dan contact op met Iris via irisbloemen@bloom-coaching.nu en laat haar weten waarom je kans wilt maken op deze gratis online coachsessie. Iedereen die reageert krijgt sowieso een reactie en elke week biedt ze 1 persoon een gratis coachsessie aan.

Iris werkt ook veel met angsten. Als je merkt dat in de huidige situatie angsten worden getriggerd die misschien niet alleen met corona te maken hebben, maar een laagje dieper wortelen, ook dan kun je bij Iris terecht. Iris werkt onder andere met Mind Eye Power, een doorontwikkelde methode gebaseerd op EMDR, NLP en nieuwe wetenschappen. En ook met PMA (progressive mental allignment), gericht op angsten in het onderbewuste.

Meer informatie over Bloom Coaching & Training vind je op www.bloom-coaching.nu