Dit kan ik voor je doen

Communicatieadvies
Mooie plannen gemaakt voor jouw bedrijf? Je doelstellingen bepaald? Waar wil je naar toe? Wil je groeien, meer klanten, meer omzet, een nieuwe markt betreden? Leuk, maar hoe doe je dat? Communicatie kan een essentiële rol spelen in de sleutel tot succes. En ik help je er graag bij. Als sparringpartner, door het geven van praktisch advies of het maken van een communicatieplan op maat.

Communicatiemiddelen
Oké, nu weet je waar je naar toe wilt, wat je doelen zijn maar hoe zorg je ervoor dat je doelstellingen bereikt worden en je resultaat boekt? Hoe bereik je jouw doelgroep en welke middelen zet je daarvoor in? Tegenwoordig gebeurt er veel online maar misschien dat jouw doelgroep wel gebaat is bij het inzetten van meer traditionele communicatiemiddelen. Samen kijken we wat tot het beste resultaat leidt. Of het nu gaat om een website, een social media campagne, een nieuwe huisstijl, een presentatie, een brochure of een video.

Hand-en-spandiensten
Heb je tijdelijk een paar extra handjes nodig op het gebied van communicatie maar geen tijd om het zelf te doen en geen zin om dure reclamebureaus of marketingbureaus in te schakelen? Ook dan help ik je graag. Bijvoorbeeld door het opmaken van je jaarverslag, het maken van een presentatie of het schrijven van een pakkende tekst voor je website.

 

Terug naar het overzicht