Nieuws

18 december 2019
Weer een nieuwe partner voor BE TIME
Anke Custers, natuurlijk met voeding, is orthomoleculair therapeut en weet als geen ander welke voeding goed voor je is. Wil je weten wat Anke voor je kan betekenen om je beter in je vel te voelen, bekijk dan de partnerpagina.

20 september 2019
Eerste BE TIME Inspiratiebijeenkomst
Vrijdag 20 september vond de eerste inspiratiebijeenkomst met partners plaats. Tijdens de bijeenkomst werd het gedachtegoed van BE TIME gedeeld en was er volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over ondernemers- en communicatievragen. Het verbinden van partners en onderzoeken of er wellicht samenwerkingsmogelijkheden zijn of nieuwe initiatieven ontstaan is één van de doelstellingen van het platform. Ik kijk dan ook met een zeer goed gevoel terug op deze eerste bijeenkomst. Wordt zeker vervolgd….

15 augustus 2019
Mindfulness Reis
Wil je beter kunnen functioneren in deze drukke maatschappij en anders leren omgaan met je (vaak negatieve) gedachten, ga dan mee op Mindfulness Reis.
>> Lees meer over de Mindfulness Reis

13 augustus 2019
Aimee Coenen sluit zich aan bij BE TIME
Aimée is een erkend mindfulnesstrainer en heeft als grote droom zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met mindfulness.
>> Lees meer over Aimée Coenen

16 juni 2019
Podcast met Astrid Davidzon
Onlangs werd ik uitgenodigd door Astrid Davidzon om mijn verhaal te doen in haar podcast. Een eer maar tegelijkertijd ook heel spannend om mijn persoonlijk verhaal te delen met al haar luisteraars.
>> Luister hier naar de podcastuitzending

29 april 2019
Start Wish for Happiness
>> Lees meer over deze actie voor Make-A-Wish Nederland

26 april 2019
Nieuwe BE TIME partner Leafty
Leafty levert hoge kwaliteit losse thee die elke maand bij je thuis wordt bezorgd. Voor een heerlijk moment van ontspanning.
>> Lees meer over Mark Corneth eigenaar van Leafty

25 maart 2019
BE TIME Stories, deel 2
In de rubriek BE TIME Stories deel ik verhalen van mensen die de stap hebben genomen om hun leven een positieve draai te geven en daarmee hun eigen geluk te vergroten. Het verhaal van Anita Rabbett is het ultieme voorbeeld van ‘design your own happiness’.
>> Lees het verhaal van Anita hier.

21 maart 2019
Nieuwe BE TIME partner Vivian Reijs
Vivian is expert op het gebied van gezonde leefstijl en streeft net als ik een gelukkig, waardevol en gezond leven na voor iedereen. Een mooie aanvulling dus voor alle volgers van BE TIME.
>> Lees meer over Vivian. 

20 maart 2019
Foto challenge: Spring is in the air van start
In samenwerking met Rob Weijers Fotografie.
>> Lees hier hoe je mee kunt doen

13 maart 2019
BE TIME Stories 
Na mijn eerste blog heb ik ook het de eerste BE TIME Story gelanceerd. Bekijk het interview dat ik hield met Josje Korsten.

23 januari 2019
Eerste BBLOG online
Vandaag woensdag 23 januari lanceerde ik mijn eerste blog onder de naam BBLOG. Benieuwd wat ik met je wil delen? Lees de blog hier.

1 januari 2019
We zijn live!!!