Volledig tot rust tijdens de Mindfulness Reis

Druk in je hoofd, last van stress of vind je het lastig om rust te vinden en écht te genieten? Dan kan een vakantie natuurlijk uitkomst bieden… Helaas is dit vaak een tijdelijke oplossing. Wil je structureel beter kunnen functioneren in deze drukke maatschappij en anders leren omgaan met je (vaak negatieve) gedachten, ga dan mee op Mindfulness Reis.

Mindfulness is een mooie en krachtige vaardigheid die je kan helpen in je persoonlijke ontwikkeling en in je dagelijkse activiteiten. Om dit te integreren in je leven is tijd nodig. Tijd die je volop wordt geboden tijdens de Mindfulness Reis van Aimée Coenen. In 8 bijeenkomsten verdeeld over 3 maanden maak je onder andere kennis met een wetenschappelijk onderbouwde meditatie- en aandachtstechniek om stress aan te pakken. Ook worden je tijdens de ‘reis’ praktische tools aangereikt die je meteen kunt inzetten in de dagelijkse praktijk.

Wil je meer ontspannen en bewuster in het leven staan en wil je door meditatie leren hoe je dit doet? Pak dan je koffers en boek snel deze bijzondere reis. Je komt hoe dan ook, helemaal tot rust.

Nu mét cadeau voor bezoekers van BE TIME
Voor bezoekers van BE TIME hebben we een leuke verrassing. Als je je nu aanmeldt krijg je een individuele follow-up sessie van Aimée cadeau. Tijdens dit extra moment sta je stil bij hetgeen je tijdens de reis hebt geleerd en evalueer je het beoefenen van de mindfulness. Vermeld bij aanmelden wel even dat je de reis gevonden hebt via BE TIME.

Aanmelden
Lees hier alles over het mindfulness traject en meld je aan. De eerste bijeenkomst is op 18 september.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst onder dit bericht

Laat een reactie achter

Terug naar het overzicht