NLP-coaching op basis van ‘no cure no pay’

Heb jij last van (examen)vrees, stress, angsten of fobieën?
Wil je meer zelfvertrouwen of innerlijke rust?
Wil je meer controle over je gedachten en emoties?
Wil je snel en pragmatisch resultaat op een leuke manier?

Dan is dit misschien wel iets voor jou!

No cure no pay
Harm Bolten heeft in 2014 de NLP practitioner afgerond en in 2018 de NLP Master Practitioner bij Robin Stevens. Harm werkt als HR-adviseur en in zijn vrije tijd helpt hij mensen gelukkiger te worden door het toepassen van persoonlijke NLP-coaching. Als startende coach wil hij door meer vlieguren te maken ervaring opdoen. Daarom zoekt Harm mensen die op basis van no cure no pay in één of twee sessies een verandering teweeg willen brengen. Zijn overtuiging?

Alles wat je nodig hebt om te veranderen, zit al in je’.

Loop jij ergens tegenaan waar je nu eindelijk wel eens vanaf wilt? Dan is dit een mooie kans om op een laagdrempelige manier de gewenste verandering te bereiken. En je betaalt alleen als jij de nodige verandering ervaart.

Hoe dan?
Met NLP-technieken (Neuro Linguïstisch Programmeren) kun je snel mooie persoonlijke resultaten behalen. Tijdens een coachsessie leert Harm je een aantal van deze technieken waardoor je meer inzicht krijgt in je eigen (onbewuste) gevoelens, denkpatronen en handelen zodat je anders en beter leert omgaan met de wereld om je heen. De voornaamste hulpbronnen om tot de benodigde verandering te komen heb je namelijk zelf in je. ‘Als jij verandert, verandert alles’.

Je kunt jouw emoties en gedachten zelf vorm leren geven zodat je jouw doelen in de toekomst vol (zelf)vertrouwen gaat bereiken. Angst en onzekerheid leer je bijvoorbeeld om te zetten in kracht en vertrouwen.

Afspraak maken
Harm heeft samen met zijn vriendin Linda (www.yoga-linda.nl) een praktijk aan huis in Meerlo. Hier bieden ze yoga, shiatsu en NLP-coaching aan. Wil je liever dat de coaching bij jou thuis plaatsvindt, dan is dat eventueel ook bespreekbaar. Ben je benieuwd of Harm je kan helpen, zet dan nu de eerste stap en maak vrijblijvend een afspraak!

Harm Bolten
Pastoor Janssenstraat 1
5864 BL Meerlo
06 83326306
harmbolten@hotmail.com

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst onder dit bericht

Laat een reactie achter

Terug naar het overzicht